Volkskrant, Telegraaf en L1 over Glass Guide voor toeristen

Deze week presenteerde toeristenorganisatie Liefde voor Limburg de Glass Guide. Met deze applicatie verandert Google Glass in een gids bij fiets- en wandeltochten. De slimme bril toont bij bezienswaardigheden bijvoorbeeld foto's of filmpjes, laat geluidsfragmenten horen en geeft de optie om zelf foto's te maken van wat je ziet. Er was veel belangstelling van regionale en landelijke pers en daar zijn wij - als ontwikkelaar van de Glass Guide - natuurlijk heel trots op. Daarom een greep uit de artikelen en reportages die deze week verschenen. 

Omroep L1

Screenshot uit verslag van Omroep L1 over de Glass Guide van Masc

Onze Glass Explorer Ruben geeft uitleg aan een journalist van de Volkskrant in dit filmpje van de Limburgse omroep L1.


De Volkskrant

In de Volkskrant van donderdag 5 juni een uitgebreid verslag over de Glass Guide. 

Glass Guide in de Volkskrant Masc en Liefde voor Limburg


Omroep Venlo

Screenshot reportage Omroep Venlo over Google Glass Guide van Masc

De verslaggever van Omroep Venlo test de Glass Guide op Google Glass tijdens de fietstocht door het prachtige Noord-Limburgse plaatsje Arcen. Het nieuwsfragment over de Glass Guide duurt van 1:35 tot 4:30.


De Telegraaf

"De fietstocht door het toeristische plaatsje Arcen laat via Google Glass ook zien dat die mooie meanderende Maas zich heel anders kan gedragen. Op een uitzichtpunt wordt plots een filmpje vertoond uit begin jaren 90, toen de rivier fors buiten haar oevers trad." Ook de Telegraaf maakte een mooi verhaal van de fietstocht door Arcen. Lees het artikel.


Chapeau Magazine

"Ik kan niet wachten om terug te gaan naar Arcen voor een 2-uur durende tocht!" schrijft Kevin Hoffmans van de Limburgse glossy Chapeau Magazine. Lees zijn persoonlijke verslag.