Ook jij kan een Google Glass kopen!

Op dinsdag 15 april 2014 kan iedereen in de V.S. een Google Glass aanschaffen. Waar je normaal de beschikking dient te hebben over een invite, biedt Google nu iedereen de mogelijkheid een Glass te kopen. 

15 april 2014

Iedereen kan in de V.S. op 15 april 2014 voor $1500 de nieuwe “slimme bril” van Google aanschaffen. De datum is zorgvuldig gekozen: in de Verenigde Staten staat deze dag ook wel bekend als "Taxday". Google lijkt dan ook slim in te spelen op eventuele belastingteruggaven die mensen direct aan een Google Glass kunnen besteden. Met het organiseren van een dergelijke actie lijkt Google zich langzamerhand voor te bereiden op een officiële release van de Google Glass. Bedrijven die voorop willen lopen op het gebied van innovatie kunnen op 15 april een flinke slag slaan!


Hoe kun jij Google Glass inzetten?

Het feit dat Google de Glass voor een dag beschikbaar maakt voor iedereen, biedt kansen voor bedrijven die hiermee willen experimenteren. Masc helpt als Google Glass-pionier haar relaties graag met het benutten van deze eenmalige mogelijkheid. 

Hulp bij het bestellen

Wil jij graag als een van de eerste Nederlandse bedrijven aan de slag met Google Glass? Masc helpt je graag. Vul het onderstaande formulier in en we nemen vandaag nog contact met je op.

Neem contact met ons op