>   >   > 

Bakkerscafé Nijmegen | Social enterprise

E-learning met interactieve 360°-film

'Shit shit shit shit, ik ben mijn pinpas vergeten.' Dat zegt de vrouw die net een broodje heeft gegeten in de 360°-film die we in Bakkerscafé Brood op de plank maakten. Jij, kijker van de film, bent degene die haar bedient. Wat doe je?

Omdat 360°-film zo levensecht is, leent het zich perfect voor e-learning. Niet alleen voor een praktische vaardigheid als autorijden maar ook voor het oefenen van lastige of spannende sociale situaties.

Bij Brood op de plank in Nijmegen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die via een ontwikkeltraject werken aan hun zelfstandigheid en professionaliteit. Voor hen kan een interactieve 360°-film een goede tool zijn om bepaalde situaties alvast te oefenen. 

In de video die wij maakten zijn er twee keuzemomenten. Afhankelijk van wat je kiest, krijg je een andere reactie in het filmpje dat volgt, wat je kiest kan het verschil maken tussen een boze of een tevreden klant.Wil je de film van Brood op de plank zien? Geef ons een seintje. Bekijk hier een timelapse van de opnames.